Døre og vinduer

Beskrivelse: 

Trænger dine døre eller vinduer til en udskiftning eller reparation?

Er vinduerne slidte, eller trænger døren til en kærlig hånd? Tømrerfirmaet Ole Ahrendt ApS har stor erfaring med montering, udskiftning og reparation af døre og vinduer i alle slags bygninger.​

De bedste materialer

Om det er træ, træ/alu, plast eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. Vi arbejder kun med de bedste materialer fra nogle af branchens førende leverandører, herunder Outrup Vinduer og Døre og Rationel Vinduer A/S.

Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver i forbindelse med døre og vinduer for private såvel som erhverv. Fokus er altid på at levere løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i mange år frem.

Når kvalitetsarbejde går hånd i hånd med solide produkter, kan du være sikker på et godt resultat – hver gang.​

Lavere varmeregning ved udskiftning af døre og vinduer

Vi giver naturligvis også professionel rådgivning i forhold til, hvilke vinduer og døre der vil passe bedst til ejendommen. Ofte kan en udskiftning give markant bedre isolering og dermed også lavere varmeregning.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder, hører vi gerne fra dig allerede i dag på tlf. 20 12 85 44.

Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular.​

Din garanti for kvalitet

Når du skal have lavet udskiftning af døre og vinduer, er det vigtigt at de bliver monteret korrekt og i den rigtige kvalitet. Hos Tømrerfirma Ole Ahrendt ApS kan du være sikker på den rigtige løsning fra start. Da vi kun arbejder med de bedste materialer fra branchens førende leverandører – kan vi være behjælpelige på mange områder og mange forskellige opgaver.

Om det er udskiftning eller renovering af døre og vinduer for privat eller erhverv, så har vi solid erfaring inden for branchen, og vi giver gerne en proffesionel rådgivning til hvilke vinduer og døre, der passer sig bedst til boligen.

Vi har tidligere haft kunder i trekantområdet: Kolding, Fredericia og Vejle.

Skal det være knippelgodt?

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Ole Ahrendt logo


Tømrerfirma Ole Ahrendt ApS - Vejlevej 338 - Bramdrupdam - 6000 Kolding
Telefon: +45 20 12 85 44
oa@knippelgodt.dk