Snedker

Beskrivelse: 

Snedker Kolding – Få udført Snedkerarbejde i høj Kvalitet

Vores snedkere løser en lang række projekter inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi håndterer om- og tilbyg såvel som små reparationsopgaver. Desuden ligger vi stor vægt på energi rigtig renovering.

Om det er en ny terrasse, et nyt værelse, nye vinduer eller et gulv, der trænger til en kærlig hånd, kan vi stille vores ekspertise til rådighed.​

Vores tømrer og snedker er tovholdere

Gennem tiden har vi udført mange forskellige projekter inden for snedkerarbejde, for private såvel som erhverv og forsikringsselskaber. Ved mindre om- og tilbygningsopgaver tager vi gerne totalentreprisen og sørger for kontakten til alle relevante underleverandører.

På den måde slipper du for selv at bruge tid på at finde de nødvendige faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat fra vores snedker.

Med hænder og sjæl

I vores firma vægter vi alle opgaver lige højt. De små projekter er lige så vigtige som de store, og det er din garanti for et resultat udført i topklasse uanset opgavens størrelse, hvad enten det er snedkerarbejde eller andet.

Vores snedkere brænder for deres fag og arbejder med både hænder og sjæl. Derfor sørger vi altid for at tilse opgaven en ekstra gang, inden vi afslutter den, så vi er sikre på, at alt er, som du ønsker det.

Du er velkommen til at skrive til os via vores kontakt formular eller ringe på telefon 20 12 85 44.

Snedkerarbejde

Vores snedkere sætter en ære i at levere gennemført arbejde i høj kvalitet. Vores snedker er veluddannede og dygtige fagfolk, der udfører forskellige opgaver, i et bredt omfang.

​Vi er en pålidelig og kompetent virksomhed, med flere års erfaring med alt fra små håndværksopgaver til store.

Uanset hvilken opgavetype du skal have løst inden for tømrer- og snedkerbranchen, så kan vi hjælpe dig.​

Tilfredse kunder betyder alt for os, såvel som et ordentligt gennemført arbejde.​

Vi har tidligere udført snedkerarbejde for kunder i Kolding, Fredericia, Vejle i Jylland og dele af Fyn​.

Skal det være knippelgodt?

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Ole Ahrendt logo


Tømrerfirma Ole Ahrendt ApS - Vejlevej 338 - Bramdrupdam - 6000 Kolding
Telefon: +45 20 12 85 44
oa@knippelgodt.dk